Utilizarea site-ului

 

Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să

parcurgeți toate secțiunile următoare.

S.C SIPO TEHNOKAR S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificări și actualizâri ai termenilor și condițiilor , precum si ale ofertei, fără o notificare prealabilă și  fără precizarea motivelor.

De asemenea, S.C. SIPO TEHNOKAR S.R.L. își rezervă dreptul de a corecta eventaule omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

implicit S.C. SIPO TEHNOKAR S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obligă S.C. SIPO TEHNOKAR S.R.L.  la nicio acțiune.

Prețurile si disponibilitatea produselor comercializate de către S.C. SIPO TEHNOKAR S.R.L.  pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora.

Confirmarea comenzii( disponibilitate stoc și preț) este finalizată doar după procesarea acesteia de către reprezentanții vănzări. Continuarea utilizării site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului www.sipotehnokaronline.com este proprietatea S.C. SIPO TEHNOKAR S.R.L si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea fără acordul scris al S.C. SIPO TEHNOKAR S.R.L a oricaror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protectie, atrage dupa sine consecințele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la sipotehnokar@yahoo.com

 

Date Generale – Termeni și condiții

 

Magazinul online www.sipotehnokaronline.com este administrat de compania S.C. SIPO TEHNOKAR S.R.L(denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J39/1081/2007, având Cif 22951902, atribut fiscal RO, sediul social în str. Revolutiei nr. 11 ap.26 627140 Focsani România telefon: +40 (748).884.888 cu punct de lucru SOS. E85 comuna Garoafa 627140 (Vrancea) RO.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online www.sipotehnokaronline.com ,cumpărătorul își exprimă acordul cu înregistrarea unui cont pe adresa de email specificată și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Comanda este finalizată doar după ce vânzătorul va confirma cumpărătorului disponibilitatea stocului (telefonic sau prin e-mail). 

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre plasarea unei comenzi online din secțiunea “Cum cumpăr”.

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online www.sipotehnokaronline.com nu includ TVA (19%). Prețurile nu includ costurile de livrare.