Meniu
Your Cart

Transport și Livrare

Livrarea Comenzilor

Produsele prezentate pe www.sipotehnokaronline.com se pot ridica personal de la sediul firmei sau livra prin Courier in tara (doar contra cost !!! plata serviciului de curierat este suporta la livrare de catre client). Produsele se livreaza in ambalaj sigur sigilat vezi (foto de mai sus), sint ambalate corespunzator in cutii de carton si au banda scoci personalizata a vanzatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.  Coletele care se livreaza prin curier au factura (certificate de garantie etc.) atasate pe colet, intr-un plic transparent. Va rugam sa verificati inainte de a arunca ambalajele ca ati gasit toate actele.

ATENTIE! Produse ca de exemplu: geamuri, lunete, tapiterie plafon nu se pot livra in tara doar daca se ridica personal de la sediul firmei noastre. Va multumim anticipat

Modalități de expediție și livrare

Livrarea pieselor auto, pe teritoriul Romaniei se face prin serviciul de curierat rapid în max 24-48 h, de la momentul finalizării comenzii. Toate comenzile lansate și finalizate vor fi procesate în ziua respectivă sau vor fi procesate a doua zi. Comenzile lansate si finalizate sambata și duminică vor fi procesate in decursul zilei de luni.

Coletele care se livreaza prin curier au factura, certificate de garanție etc. atașate pe colet, într-un plic transparent. Înainte de a arunca ambalajele vă rugăm să desprindeți de pe colet documentele de expediție și factură.

Produsele comandate pe www.sipotehnokaronline.com se pot ridica personal de la sediul firmei sau livra prin Courier în toată țara. Produsele se livreaza ambalate corespunzator, în cutii de carton și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.